Kremalı Mantarlı Dana Rosto

Kremalı Mantarlı Dana Rosto Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet büyük soğan
  • 400 gram mantar
  • 500 gram dana rosto
  • Biraz zeytinyağı
  • 1 paket krema
  • Tuz
  • Karabiber

Kremalı Mantarlı Dana Rosto Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun tencereye biraz zeytinyağı ekleyelim ay halinde doğradığımız soğanları kavuralım (biraz karemelize olacak)yüksek 🔥 te.
  2. Ardından çok ince olmayacak biçimde doğradığımız mantarları da üzerine ekleyelim kavurmaya devam edelim. Krema tuz ve karabiberi ekleyip altını kapatalım.
  3. Etimizi tavaya alalım gerili önlü kurutmadan pişirelim. Tencereye ekleyip, bir iki çeşit çevirelim ve servise hazır. Yanına yada altına patates 🥔 püreside yapabilirsiniz, yada çocuklar için kızartma afiyet olsun.

Kremalı Mantarlı Dana Rosto Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları
Laktozsuz Yoğurt
Patatesli Pastane Açması
Fıstıklı Tiramisu
Güveçte Kuru Fasulye
Ciğer Kavurma
Hdabla | © 2025 |