Kakaolu Bisküvi Topları

Kakaolu Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket sade petibör bisküvi (200gr)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı toz şeker

Süslemek için;

  • Hindistan cevizi

Kürdan

Kakaolu Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Rondodan geçirdiğimiz bisküvileri kakao ile karıştıralım.
  2. Ocakta erittiğimiz tereyağına süt ve şeker ekleyip bisküvi karışımına ek edelim.
  3. Karışımı yoğuralım 10 dk kadar dinlendirelim.
  4. Daha sonra istediğimiz büyüklükte yuvarlak toplar elde edip hindistan cevizine bulayalım.
  5. Bu süreci karışım bitene kadar yapalım ve tepsiye dizelim.
  6. Son olarak kürdana batıralım. Afiyet olsun.

Kakaolu Bisküvi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek (Süt Burger)
Sebze Şöleni
Beşamel Soslu Tavuk
5 Çayı Menüsü
Çikolata Sevenlere Elmas Kurabiye
Krep
Hdabla | © 2025 |