Kakaolu Bisküvi Topları
Kakaolu Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket sade petibör bisküvi (200gr)
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı toz şeker
Süslemek için;
- Hindistan cevizi
Kürdan
Kakaolu Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Rondodan geçirdiğimiz bisküvileri kakao ile karıştıralım.
- Ocakta erittiğimiz tereyağına süt ve şeker ekleyip bisküvi karışımına ek edelim.
- Karışımı yoğuralım 10 dk kadar dinlendirelim.
- Daha sonra istediğimiz büyüklükte yuvarlak toplar elde edip hindistan cevizine bulayalım.
- Bu süreci karışım bitene kadar yapalım ve tepsiye dizelim.
- Son olarak kürdana batıralım. Afiyet olsun.
Kakaolu Bisküvi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













