Milföy Profiterol

Milföy Profiterol Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yaprak milföy

Arası için;

  • Pastacı kreması

Üzeri için;

  • Çikolata sosu

Milföy Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle milföylerimizi küp küp kesip isterseniz fırında isterseniz airfray da pişirin.
  2. Krema için üzerinde yazdığı kadar süt koyup uygunca karıştırıyoruz ,kıvam alana kadar.
  3. Üzeri için çikolata sosumuzu pişirip kaynatıyoruz, milföylerimizin ortasını açıp ortasına krema koyup tekrar kapatıp tabağa yerleştiriyoruz.
  4. Tabak dolduktan sonra üzerine çikolata sosu döküp servis haline getirebilirsiniz şimdiden afiyet olsun ☺️.

Milföy Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Kurabiye Tarifim
Kremalı Mantarlı Soslu Köfte
Kış Sebzeleri Çorbası
Kajun Çeşnisi Tam Ayarında
Kakaolu Kurabiye
Kolay Aşure
Hdabla | © 2025 |