Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 4 su bardağı un denetimli ekleyin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Bulamak için;

  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • Yatım su bardağı pudra şekeri

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için bütün materyalleri karıştırın, ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp tepsiye aralıklı biçimde dizin.
  2. Fırını 180 dereceye ayarlayın ,önceden ısıtın.
  3. Hazırladığınız kurabiyeleri altı hafif pembeleşinceye kadar pişirin ,üzeri beyaz kalsın.
  4. Hafif ılıyınca pudra şekeri ve hindistan cevizine bulayın.

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Efibadem (Gökçeada) Kurabiyesi
Pudingli Islak Kek
Tuzlu Kurabiye
Zeytinyağlı Biber Dolması
Pizza Dilimli Ekmekler
Tart Kalıbında Lezzetli Tatlı
Hdabla | © 2025 |