Kara Buğday Çorbası
Kara Buğday Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Standart bir çorba kasesi kara buğday
- 2 modül ilikli kemikli et
- Bir sürahi su
- Tuz
- Baharat
- Reyhan
Kara Buğday Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kemikli eti düdüklüde haşladım.Bir saat ülkü oluyor etler kemikten ayrılmış oluyor.
- Ayrıca kara buğdayları başka olarak haşladım yeni denemeye başladım ,risk almamak için sonra kaynayan suya ekledim.
- Daha sonra da haşlanmış etleri ekledim
( gastrit ve hassas bağırsak sendromu tanısı kondu benim üzere hassas beslenmek zorunda olan insanlara yardım etmeye çalışıyorum).
Kara Buğday Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







