Kara Buğday Çorbası

Kara Buğday Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Standart bir çorba kasesi kara buğday
  • 2 modül ilikli kemikli et
  • Bir sürahi su
  • Tuz
  • Baharat
  • Reyhan

Kara Buğday Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kemikli eti düdüklüde haşladım.Bir saat ülkü oluyor etler kemikten ayrılmış oluyor.
  2. Ayrıca kara buğdayları başka olarak haşladım yeni denemeye başladım ,risk almamak için sonra kaynayan suya ekledim.
  3. Daha sonra da haşlanmış etleri ekledim

( gastrit ve hassas bağırsak sendromu tanısı kondu benim üzere hassas beslenmek zorunda olan insanlara yardım etmeye çalışıyorum).

Kara Buğday Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Parmak Kebabı
İzmir Bombası Tarifi
Beşamel Soslu Kıymalı Makarna
Patatesli Çıtır Börek (Videolu)
Kara Mercimek Çorbası
Dere Otlu Kıyır Poğaça
Hdabla | © 2025 |