Çalı Fasülyesi

Çalı Fasülyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram çalı fasülyesi
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz

Çalı Fasülyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları küp küp doğrayıp zeytinyağda rengi dönene kadar kavurun.
  2. Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
  3. Dilediğimiz büyüklükte kesip soğanların içine ek edip 2-3 dakika kavurun.
  4. Domatesleri küp küp, sarımsaklarıda ince ince doğrayın.
  5. Salça ve tuzunuda ekleyip üzerine 1/2 çay bardağı su ek edip karıştırın ve kapağı kapalı halde pişirin.

Çalı Fasülyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelli Çok Hafif Tatlı
Kekli Buz Dağı Tatlısı
Fissler Düdüklüde Pratik Mercimek Çorbası
Antalya Usulü Tahinli Piyaz
Karışık Enfes Pizza
Yalancı Profiterol (Yalancı Ama Seviyorum Diyorsan Kaydet)
Hdabla | © 2025 |