30 Dakikada Hazır Yumurtalı Taze Fasulye Tarifi (Videolu)

30 Dakikada Hazır Yumurtalı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram taze fasulye (haşlanmış ya da dondurucudan)
  • Yarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ yahut zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 3–4 diş sarımsak
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 2 adet yumurta

30 Dakikada Hazır Yumurtalı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye yağı alın ve küp küp doğradığınız kuru soğanları ekleyerek pembeleşene kadar kavurun.
  2. Ardından ince doğradığınız sarımsakları ekleyip 1–2 tıp çevirin.
  3. Daha sonra haşlanmış yahut dondurucudan çıkardığınız taze fasulyeleri ekleyin. (eğer fasulyeyi dondurucudan alıyorsanız, kesinlikle çözüldükten sonra suyunu süzerek kullanın. Ben vaktim olmadığı için direkt çözülmeden kullandım, ancak bu durumda ağzı açık halde, suyunu büsbütün çekene kadar kavurmanız gerekiyor. ).
  4. Fasulyeler kavrulduktan sonra tuz ve karabiberi ek edin ve karıştırarak birkaç dakika daha pişirin.
  5. Son olarak, çırptığınız yumurtaları üzerine dökün ve yumurtalar pişene kadar kavurmaya devam edin.
  6. Sıcak sıcak, yoğurt eşliğinde servis edin. Şimdiden afiyet olsun! yorumlarınızı bekliyorum!.

30 Dakikada Hazır Yumurtalı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Kesmesi
Kuru Domates Mezesi
Kabaklı Diyet Omlet
En Kolayından Napolitan Soslu Makarna
Bu Bir Tost Meselesi (Yumurtalı Tost)
Fırında Soslu Patates Kızartması
Hdabla | © 2025 |