Kabak Spagetti
Kabak Spagetti Tanımı İçin Malzemeler
- 5 orta uzunluk kabak
- 1 orta uzunluk soğan
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı nane
Kabak Spagetti Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabaklar yıkanıp kabukları soyulur. Soyacak ile şerit şerit yapılır.
- Soğanlar jülyen doğranır. Tavaya zeytinyağı koyulup soğanlar sotelenir.
- Salça eklenip karıştırılır.
- Kabaklar ek edilip yüksek ateşte karıştırarak kavrulur.
- Yarım su bardağı sıcak su eklenir. Tuzu ve nanesi atılıp yumuşayana kadar pişirilir.
- İlk sıcağı çıkınca servis edilir. İstenirse üstüne yoğurt dökülür. Afiyet olsun :).
Kabak Spagetti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









