Kabak Spagetti

Kabak Spagetti Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 orta uzunluk kabak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı nane

Kabak Spagetti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabaklar yıkanıp kabukları soyulur. Soyacak ile şerit şerit yapılır.
  2. Soğanlar jülyen doğranır. Tavaya zeytinyağı koyulup soğanlar sotelenir.
  3. Salça eklenip karıştırılır.
  4. Kabaklar ek edilip yüksek ateşte karıştırarak kavrulur.
  5. Yarım su bardağı sıcak su eklenir. Tuzu ve nanesi atılıp yumuşayana kadar pişirilir.
  6. İlk sıcağı çıkınca servis edilir. İstenirse üstüne yoğurt dökülür. Afiyet olsun :).

Kabak Spagetti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Kısır Bulgurdan Farkı Yok
Mantarlı Semizotu
Güneydoğu Usulü Etli Ekşili Sarma Ve Yaş Dolma
5 Dadikada Hazır Elmalı Kurabiye (Videolu)
Kremalı Mantarlı Makarna
Fırın Sütlaç (Yumurtalı)
Hdabla | © 2025 |