Sebze Çorbası
Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane soğan
- 2 tane sarımsak
- 1 tane küçük patates
- 1 tane orta uzunluk havuç
- 1 tane kabak
- 1 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı tavuk suyu
- 1 tane çay kaşığı karabiber
- Pul biber
- Toz biber
Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğan ve sarımsağı kavuralım.
- Kırmızı biber ,havuç, patates ve unu koyalım.
- Ardından kabağı ekleyelim.
- Baharatlarımızı da ekleyelim. Hepsini hoş kavuralım.
- 1 litre suyumuzu ekleyelim.
- Kaynadıktan sonra tavuk suyumuzu da koyalım.
- Hepsinin piştiğine emin olduktan sonra robottan geçirelim. Yemeğimiz hazır afiyet olsun.
Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











