Helva Tadında Kurabiye

Helva Tadında Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı kavrulmuş susam
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri (tepeleme)
  • Yarım çay bardağından biraz fazla tahin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un (bardak 200 ml)

Helva Tadında Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un ve kabartma tozu hariç tüm gereçleri uygun bir kaba alıp karıştıralım.
  2. Daha sonra un, kabartma tozu ekleyip hamur kıvamına getirelim.
  3. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayalım, fırın tepsisine dizelim.
  4. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında alt-üst ayarda 15 dk pişirelim.

Not: fırından çıkınca sıcakken dokunmayalım dağılır. Pişmemiş diye tekrar fırına atmayalım. Soğuyunca kendi forumuna gelecek 💡.

Helva Tadında Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Klasik Sade Kek
Evde Cappucino Tarifi
Fırında Palamut
Cheese Hot Dog
Ayva Tatlısı
Kibrit Patates
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet