Tavuk Şiş

Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • Domates
  • Sivri biber
  • Soğan
  • Kapya biber
  • Patates

Marine için;

  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Kekik
  • Karabiber
  • Pul biber

Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tabağa salçayı,yoğurdu, yağı ve baharatları alıp uygunca karıştıralım, küp küp doğranan tavuk etlerini sosun içine alıp güzelce karıştıralım. (ben akşamdan yaptım).
  2. Çöp şişlere sırasıyla bütün materyaller dizilir.
  3. Patates doğranır tepsiyle ek edilir ,yağı, tuz istenilen baharatlar eklenip uygunca karıştırılır.
  4. Üzerlerine şişler dizilir, pișirme kağıdı düzgünce ıslatılır ve tepsinin üzeri kapatılır ve pişmeye bırakılır, pișmeye yakın pişirme kağıtı tepsiden alınır ,10 dk daha pişirilir.

Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orjinal Pastane Poğaçası Tarifi
Açma Tarifi
Meyveli Pastam
Borcam Böreği
Elmalı Turta
Fırınlanmış Susamlı Havuç Mezesi
Hdabla | © 2025 |