Patlıcan Kebabı

Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patlıcan
  • 600 gram kıyma
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı toz biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 büyük soğan
  • 4 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça

Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanları büyük halkalar halinde kesip tuzlu suda bekletelim.
  2. Kıyma ve baharatlıları karıştırıyoruz çok yoğurmayın pişerken sertleşmesin .En değerli püf noktası bu.
  3. Tepsiye 1 yemek kaşığı salçayı sürelim.
  4. 2 patlıcan ortası kıyma koyarak dizelim.
  5. Ortasına soğan, biber, domates koyup 180 derece fırında pişirelim. Afiyet olsun.

Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beyaz Peynirli Pancar Salatası
Zebra Kek
Tavuk Baget (Tom ve Jerry’nin Meşhur Tavuk Bageti)
Meyveli Pasta (Fırınsız)
Waffle Tarifi
Güllaç Tarifi
Hdabla | © 2025 |