Puf Puf Pişi

Puf Puf Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 kabartma tozu
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 2,5-3 su bardağı un (Hamurumuz yumuşak olacak)

Pişirmek için;

  • Bol sıvı yağ

Puf Puf Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm hamuru bir kapta karıştırıp onu denetimli bir biçimde ekleyip yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  2. Hamurumuzu açıp merdane ile kare kare kesiyoruz.
  3. Tavada kızdırdığımız bol sıvı yağda kızartıyoruz.

Puf Puf Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Sebzeli Omlet
Tarifini Sır Gibi Sakladığım Bol Soslu Bisküvili Pasta
Karpuzlu Kokteyl
Pekmezli Yulaf Lapası
Tavuk Fajita
Kakaolu Cevizli Kek
Hdabla | © 2025 |