Çilekli Magnolia

Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi (ben eti burçak kullandım)
  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket kremşanti
  • 1 paket vanilin
  • Yeteri kadar çilek( dilerseniz dilimli hazır çileklerdende kullanabilirsiniz.)

Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Magnolia’nın muhallebisi için uygun bir tencereye şeker, nişasta, un, yumurta sarı ve sütü de yavaş yavaş ekleyerek karıştıralım.
  2. Muhallebi göz göz olup yoğunlaşıncaya kadar pişirelim ve akabinde tereyağ ve vanilini de ek edip 2-3 dk kadar daha pişirmeye devam edip ocaktan alalım.
  3. Pişen muhallebimiz ılındıktan sonra üzerine 1 paket krem şanti ekleyip mikserle düzgünce çırpalım.
  4. Diğer taraftan sunum kaselerimizin en altına rondodan geçirdiğimiz bisküvilerden 3 yemek kaşığı kadar koyalım.
  5. Dilimlenmiş çileklerimizden de sunum kaselerimizin kenarlarına yerleştirelim.
  6. Muhallebimizi her kasenin ortasına dökelim.
  7. Üzerine tekrardan rendelenmiş bisküviden yaydırıp çilekle süsleyelim. Afiyet olsun ❣️ (isterseniz bunu muzla da yapabiliriz).

Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Kadayıflı Tavuk Sote
Soğan Salatası (Balık Yemeklerinin Yanına Çok Yakışacak)
Pizza Poğaça
Bayatlamayan Poğaça
Tahinli Kuru Baklava
Browni Kurabiye
Hdabla | © 2025 |