3 Malzemeyle 10 Dakikada Tatlı Krizi Çözümü| Milföyden Tatlı Kup (Videolu)
3 Gereçle 10 Dakikada Tatlı Krizi Çözümü| Milföyden Tatlı Kup Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet milföy hamuru
- 1 adet muz (dilimlenmiş)
- 4-5 adet çilek (dilimlenmiş)
- 1 yemek kaşığı toz şeker
Üzeri için:
- Beyaz çikolata sosu (hazır yahut 50 gram beyaz çikolata eritilmiş)
- Sütlü çikolata sosu (hazır yahut 50 gram sütlü çikolata eritilmiş)
- İsteğe bağlı ekstra meyveler (kivi, yaban mersini, muz, çilek gibi)
3 Gereçle 10 Dakikada Tatlı Krizi Çözümü| Milföyden Tatlı Kup Tanımı Nasıl Yapılır?
- 3 adet milföy hamurunu küçük üçgen kesimlere kesin.
- Her bir parçayı kruvasan biçiminde sarın.
- Hafifçe suya batır, üzerine toz şeker serpin.
- 180°c’de evvelden ısıtılmış fırında ya da airfryer’da üzeri kızarana kadar pişirin.
- Pişen milföy kruvasanlarını bir kup ya da kaseye alın.
- Üzerine doğranmış muz ve çilek ekleyin.
- Beyaz ve sütlü çikolataları benmari yolu eritip tatlının üzerine gezdirin.
- Dilersen ekstra meyve ve fındık/fıstık kesimleriyle süsleyebilirsin. Afiyet olsun!.

3 Gereçle 10 Dakikada Tatlı Krizi Çözümü| Milföyden Tatlı Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









