Ek Gıda Dönemi Taze Kabak Yemeği

Ek Besin Devri Taze Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/4 (çeyrek) soğan
  • 1 yemek kaşığı kuzu eti ( isteğe bağlı)
  • Küçük uzunluk kabağın 4’te 1’i
  • Domates sosu/rendesi

Ek Besin Periyodu Taze Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında etin rengi dönene kadar pişirin.
  2. Ardından soğanı ekleyin, biraz kavrulunca domatesi ekleyin, oda kavrulunca kabakları ekleyip suyunu ekleyip piştikten sonra çatalla ezip servis edebilirsiniz. 🤗

Afiyet olsun. 🌼🤗.

Ek Besin Devri Taze Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gaziantep Usulü Söğürme
Pratik Kesme Yöntemiyle Lahana Sarması (Videolu)
Şip Şak Ev Usülü İskender Tarifi
İçli Köfte Lezzet Garantili
Dondurma Lezzetinde Ganajlı Mozaik Pasta
Terbiyeli Tavuk Suyu Çorbası
Hdabla | © 2025 |