Ek Gıda Dönemi Taze Kabak Yemeği
Ek Besin Devri Taze Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/4 (çeyrek) soğan
- 1 yemek kaşığı kuzu eti ( isteğe bağlı)
- Küçük uzunluk kabağın 4’te 1’i
- Domates sosu/rendesi
Ek Besin Periyodu Taze Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağında etin rengi dönene kadar pişirin.
- Ardından soğanı ekleyin, biraz kavrulunca domatesi ekleyin, oda kavrulunca kabakları ekleyip suyunu ekleyip piştikten sonra çatalla ezip servis edebilirsiniz. 🤗
Afiyet olsun. 🌼🤗.
Ek Besin Devri Taze Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











