Sebzeli Et Sote

Sebzeli Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo et
  • 1 adet soğan
  • 2 adet biber
  • 2 adet domates
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz

Sebzeli Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İster düdüklüde ister tencerede yapabilirsiniz. Ben düdüklüde yaptım.
  2. Etimizi birinci evvel tenceremize alalım. Mühürleyelim.
  3. Yarım su bardağı su ekleyip biraz pişirelim.
  4. Sonra içerisine yağı ekleyelim.
  5. Soğan,biber ve domatesi de ekleyip pişirelim. (salça isteğe nazaran eklenebilir) bu halde sebzelerde pişene kadar ocakta tutalım.
  6. Yanına pilavla servis ettim ben. Afiyet olsun🪴.

Sebzeli Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haşhaşlı Revani
Kumru
Özel Gün Kurabiyeleri
Gofret Kurabiye
Fırında Ballı Kanat
Küçük Ekmek
Hdabla | © 2025 |