Sebzeli Et Sote
Sebzeli Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo et
- 1 adet soğan
- 2 adet biber
- 2 adet domates
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tuz
Sebzeli Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- İster düdüklüde ister tencerede yapabilirsiniz. Ben düdüklüde yaptım.
- Etimizi birinci evvel tenceremize alalım. Mühürleyelim.
- Yarım su bardağı su ekleyip biraz pişirelim.
- Sonra içerisine yağı ekleyelim.
- Soğan,biber ve domatesi de ekleyip pişirelim. (salça isteğe nazaran eklenebilir) bu halde sebzelerde pişene kadar ocakta tutalım.
- Yanına pilavla servis ettim ben. Afiyet olsun🪴.
Sebzeli Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










