Sucuk Burger

Sucuk Burger Tanımı İçin Malzemeler

Hamburger ekmeği (buns )için gereçler :

  • 1/2 (yarım) yaş maya
  • 1 su bardağı süt (220ml)
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 500 gram un
  • 80 gram tereyağı
  • ( üzerine sürmek için 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı süt)
  • Susam

Ayrıca:

  • Sucuk
  • Kırmızı soğan
  • Cheddar peyniri
  • Domates
  • Salatalık turşusu
  • 1 karton domates püresi
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam kekik
  • Biraz pulbiber

Sucuk Burger Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için birinci evvel süt ve tereyağını hafif ısıtın, maya ile karıştırın ve öbür gereçleri ekleyip en az 10 dakika yoğurun.
  2. Üzerini örtün en az 1 saat mayalandırın.
  3. Hamuru 8 -9 eşit modüllere bölüp yuvarlayın ve tepsiye dizin, tekrar üzerini örtün ve 30 dakika mayalandırın.
  4. Son olarak yumurta ve süt karışımını üzerine sürün, susam serpiştirin ve evvelden işitilmiş fırında alt üst ayarda 180°’de üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
  5. Sucukları dilimleyip güzelce kızartın .
  6. Ardından sosunu ve baharatlarını ekleyin ,10 dakika kısık ateşte pişirip sucuk burgerlerinizi hazırlayın. Deneyenlere afiyet olsun.

Sucuk Burger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yeşil Mercimekli Nohutlu Erişteli Çorba
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mini Cheesecake
Çikolatalı Tavuk Göğsü (Videolu)
Yulaflı Kabak Keki
Salçalı Tost
Patatesli Poğaça (Hep Yapmak İsteyeceksiniz)
Antep Bayram Pasta Hazırlığı
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.