Havuçlu Tarçınlı Bebek Keki

Havuçlu Tarçınlı Bebek Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta sarısı
  • 1 su bardağı organik yoğurt
  • 1 su bardağı su
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 4 adet havuç
  • 1 avuç ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Havuçlu Tarçınlı Bebek Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları ve cevizi rondodan geçirip suyunu sıkıyoruz.
  2. Yumurta ,yoğurt, su, zeytinyağı, karbonat, ve tarçını karıştırıyoruz.
  3. Ardından rondoda çektiğimiz ve sıktığımız havuç ve cevizi de ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 180 ° fırınımıza pişmeye gönderiyoruz. Bebeklerimize ve çok bedelli annelerimize afiyet olsun. 🥰

(yumurta sarısına ya da akına alerjisi gelişen bebekler için ülkü bir tanım. ).

Havuçlu Tarçınlı Bebek Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pirpirim Aşı (Antep’in Meşhur Yemeği)
Lezzet Şöleni Kuru Patlıcan Biber Ve Soğan Dolması
Vişneli Beyaz Despati Pasta
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Sebzeli Fırında Soman (Soslu)
Çilekli Magnolya (Videolu)
Hdabla | © 2024 |