Pancar Salatası

Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pancar
  • 2 adet havuç
  • 1 adet nar
  • Yarım mor lahana
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 adet limon suyu
  • Zeytin yağı
  • Tuz

Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle pancarın kabuklarını soyup haşlayın,haşlanan pancarları buz kesimlerinin olduğu soğuk suda bekletin.
  2. Pancarı havucu,mor lahanayı minik minik doğrayın,maydanozu ince kıyın, narı ayıklayıp bütün malzemeyi karıştırın.
  3. Zeytinyağı,limon ve tuzuda ekleyin,salatanız servise hazır.

Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Cevizli Fındıklı İncir Tatlımız
Şehriyeli Tavuk Çorbası
Patlıcanlı Galeta Unlu Çıtır Börek
Fırında Köfteli Patates Dizme
Kıymalı Kaşar Peynirli Pide
Zeytinyağli Sarımsakli Patlıcan Yemeği
Hdabla | © 2025 |