San Sebastian

San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • 400 gram tam yağlı beyaz peynir
  • 400 gram labne peynir
  • 100 gram kaymak
  • 2 kutu krema
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 çay bardağı un

San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları ve pudra şekerini homojen olana kadar (beyaz olana kadar ) çırpıyoruz.
  2. Başka bi kapta beyaz peyniri 2 -3 sn çırpalım sonra labne peyniri koyalım tekrar 2-3 sn çırpalım.
  3. Kremayı da ekleyelim çırpmaya devam edelim ve kaymağı da ekleyip tekrar çırpalım sonra katı materyalleri de ekleyip çırpalım (un, nişasta, vanilya).
  4. Son olarakta yumurta karışımımızı da ekleyerek süreci bitiriyoruz kelepçeli kek kalıbımıza nazaran uzun halde 2 tane yağlı kağıt kesiyoruz içine tereyağ yada margarin sürüp yağlı kağıdı kelepçeli kek kalıbımızın kenarların aç yapıştırıyoruz.
  5. 250 derecede fanlı program da 22 dk üzeri kızarana kadar pişiriyoruz 1 gece dolapta bekletiyoruz afiyet olsun😊.

San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gavurdağ Salatası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fincanda Kakaolu Soslu Kek
Çılbır
Ağlayan Kek
Pasta Tarifi
İrmik Tatlısı
Sebzeli Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.