Ek Gıda Dönemi Kahvaltı

Ek Besin Devri Kahvaltı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım mantar (isteğe bağlı)
  • 1 tatlı kaşığı (mantar yerine) tatlı taze biber
  • 1 yemek kaşığı mısır
  • 1 yumurta sarısı

Ek Besin Devri Kahvaltı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not: öncelikle mantar 1 yaş sonrası için uygundur ve 3 gün kuralı ile verilmelidir. Alerjisi olabilir dikkatli olunuz🌼.

  1. Mantarı yahut biberi yağda biraz çevirin ve mısırların suyunu alıp ekledikten sonra yumurta sarısını döktünüz. Yumuşak bırakınız.

Afiyet olsun 🌼🤗.

Ek Besin Periyodu Kahvaltı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Midye Baklava
Ayva Tatlısı
Yalancı Köfte
Kivili Pasta
Hazır Yufka İle Peynirli Mini Gözleme
Kakaolu Hurmalı Pankek (Pcos Dostu – Rafine Şekersiz – Tok Tutan)
Hdabla | © 2025 |