Pastane Usulü Çok Pratik Supangle

Pastane Metodu Çok Pratik Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre tam yağlı süt
  • 1 adet yumurta sarısı ( isteğe bağlı)
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı biter çikolata yahut piralin
  • 1 yemek kaşığı tereyağı yahut pasta yağı
  • 1 çay kaşığı vanilya

Üzeri için;

  • Antep fıstığı, hindistan cevizi, çikolata vs. ile süsleyebilirsiniz.

Pastane Yöntemi Çok Pratik Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye nişasta, kakao ve toz şekeri koyalım ve üzerine yumurta sarısını ekleyip karıştıralım. Akabinde sütü azar azar ekleyerek çırpalım, topak topak olmasını önleyelim.
  2. Karıştırılan gereçleri ocağa alıp orta ateşte daima karıştırarak pişirmeye başlayalım. Kıvamına gelince ( yaklaşık 10 dakika) tereyağı yahut pasta yağını, biter çikolata yahut piralini ve vanilyasını da ekleyip 5 dakika daha karıştırıp ocaktan alalım.
  3. Sıcak bir formda bardaklara yahut kaselere dökelim.
  4. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında 2-3 saat dinlendirelim ve soğutalım.
  5. Üzerini istediğiz üzere süsleyerek servis edelim. Afiyet olsun.

Pastane Tarzı Çok Pratik Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfrey Yağsız Sağlıklı Sebzeli Pizza
Köz Patlıcanlı Haydari (Haydariye Level Atlatıyoruz)
Profiterol Ve Ekler Hamuru (Sıvıyağla)
Glutensiz Sufle
Karabuğday Unlu Glutensiz Ekmek
Yeşil Mercimekli Yörük Mantısı
Hdabla | © 2025 |