Kolay Pankek

Kolay Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı vanilya (tepeleme)
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu (tepeleme)
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1/5 su bardağı un

Kolay Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemelerin hepsini karıştırma kabına alıyoruz. Pürüzsüz ve akışkan bir kıvam elde ediyoruz.
  2. Isınmış krep tavasına tatlı kaşığı kadar yağ sürüyoruz istediğimiz formu veriyoruz. Üstü göz göz olana kadar bekliyoruz.
  3. Diğer tarafını da çevirip pişiriyoruz üstüne dilediğiniz biçimde süsleye bilirsiniz yada benim üzere sade de bırakabilirsiniz.

Kolay Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Efsane Mısır Çorbası
Havuçlu Tarçınlı Bebek Keki
6 Kişilik Pankek Tarifi
Erik Kızılcık Kompostosu
Meyveli Dondurma
Sütlaç
Hdabla | © 2025 |