Mantı Salatası

Mantı Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr mantı
  • 2-3 adet közlenmiş kapya biber
  • Yarım su bardağı haşlanmış nohut
  • Yarım su bardağı mısır
  • Yarım demet dereotu
  • 1 kaç kol yeşil soğan
  • 1 limonun suyu
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Mantı Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel mantıyı kaynar suda haşlayalım.
  2. Haşlama süreci tamamlanınca soğuk suyun altında soğutalım.
  3. Mantıyı bir karıştırma kabına alıp üzerine ince kıyılmış dereotu, yeşil soğan, nohut, mısırı ek edelim.
  4. En son olarak zeytin yağı, limon suyu, nar ekşisi ve tuz eklenip yavaşça karıştırdıktan sonra servis tabağında ikram edebilirsiniz.

Mantı Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasalı Sebze Çorbası (Pırasayı Sevmeyen Kalmasın)
Fındık Kremalı Giotto Pasta
Sahine Tatlısı
Çilekli Magnolya
Baharatlı Baby Patates
Fırında Sebzeli Köfte
Hdabla | © 2025 |