Tırşık

Tırşık Tanımı İçin Malzemeler
- 8 adet kırmızı domates
- 3 adet yeşil acı biber
- 4 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 tane tavuk suyu baharatı
- 1 çay kaşığı karabiber
- Göz kararı yağ ( az olsun)
Tırşık Tanımı Nasıl Yapılır?
- Domateslerimizi küp küp doğruyoruz ,yeşil biberleri de küp küp doğruyoruz ,sarımsakları küçük küçük doğruyoruz.
- Daha sonra tavamıza yağımızı alıyoruz.
- İçerisine biberlerimizi ve sarımsaklarımızı atıp kavuruyoruz daha sonra üzerine doğramış olduğumuz domatesleri ekleyip karıştırıyoruz.
- Üzerine çok az su ekleyin ve baharatları ekleyin domatesleriniz pişince yemeĝi tabağa alıp servis edin şimdiden afiyet olsun.
Tırşık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
