Tırşık

Tırşık Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet kırmızı domates
  • 3 adet yeşil acı biber
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 tane tavuk suyu baharatı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Göz kararı yağ ( az olsun)

Tırşık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domateslerimizi küp küp doğruyoruz ,yeşil biberleri de küp küp doğruyoruz ,sarımsakları küçük küçük doğruyoruz.
  2. Daha sonra tavamıza yağımızı alıyoruz.
  3. İçerisine biberlerimizi ve sarımsaklarımızı atıp kavuruyoruz daha sonra üzerine doğramış olduğumuz domatesleri ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Üzerine çok az su ekleyin ve baharatları ekleyin domatesleriniz pişince yemeĝi tabağa alıp servis edin şimdiden afiyet olsun.

Tırşık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Domatesli Bulgur Pilavı (Sulu Sulu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Hindi But Sote
Bayat Kekten Enfes Toplar
Çay Saati
Bal Kabağı Çorbası (Mutlaka Denemelisiniz)
Hello world!
Ödem Atan Sabah Çayı (Haftada 1,5-2 Kg)
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.