Tırşık

Tırşık Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet kırmızı domates
  • 3 adet yeşil acı biber
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 tane tavuk suyu baharatı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Göz kararı yağ ( az olsun)

Tırşık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domateslerimizi küp küp doğruyoruz ,yeşil biberleri de küp küp doğruyoruz ,sarımsakları küçük küçük doğruyoruz.
  2. Daha sonra tavamıza yağımızı alıyoruz.
  3. İçerisine biberlerimizi ve sarımsaklarımızı atıp kavuruyoruz daha sonra üzerine doğramış olduğumuz domatesleri ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Üzerine çok az su ekleyin ve baharatları ekleyin domatesleriniz pişince yemeĝi tabağa alıp servis edin şimdiden afiyet olsun.

Tırşık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalpli Çikolatalı Atıştırmalık
Havuçlu Tarçınlı Cevizli Kek
Iced Cocoa Latte Tarifi (Buzlu Kakao Latte)
Sağlıklı Çilekli Atıştırmalık
Browni Tadında Muffin
Şip Şap Börek Tadında Pırasa
Hdabla | © 2025 |