Browni Tadında Islak Kurabiye

Browni Tadında Islak Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane yumurta
  • Yarım paket margarin (125 gr)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 3 su bardağı un ( kontrollü)

Şerbeti için;

  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı su

Browni Tadında Islak Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak şerbeti için olan suyu ve şekeri uygun bir tencereye koyunuz 2-3 dakika şeker eriyince kadar kaynatınız ve kenara alınız.
  2. Sonra kurabiyenin yanımı için yoğurma kalbınızın içine yumurtayı,şekeri,sıvı yağını,vanilyayı,unu ve kabartma tozunu ekleyip unu denetimli bir formda ekleyip en son kakaoyu da ek edip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurunuz.
  3. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizle yuvarlayınız ve tepsiye diziniz.
  4. Hepsine birebir süreci yaptıktan sonra evvelden ısıtılmış 180 derecelik fırında altı üstü güzelce kızarana kadar pişiriniz.
  5. Pişen kurabiyelerin birinci sıcağı çıktıktan sonra çatal yardımıyla şerbete atıp çıkarınız.
  6. Hepsine birebir süreci yaptıktan sonra üzerinine sam fıstığı serperek servis yapınız.

Browni Tadında Islak Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffle
Terbiyeli Tel Şehriye Çorbası
Katmer Börek
Borcam Pastası
Resimli Pasta (Tam Tarif)
Köfte Ekmek
Hdabla | © 2025 |