Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg havuç
  • 1 kase süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 3 adet doğranmış köz kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • Ceviz
  • 1 demet dereotu
  • Mısır
  • 1 kase doğranmış kornişon

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak havucu rendeleyip, 1 çay bardağı yağda sote edelim.
  2. Soğuduktan sonra içine öbür materyalleri doğrayıp koyalım.
  3. En son yoğurt ve mayonezi karıştırıp 2 diş sarımsağı rendeleyelim.
  4. Diğer materyallerle karıştırıp servis tabağına alıp süsleyelim. Afiyet olsun 🤩.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabuklu Kızarmış Patates Salatası
Ev Yapımı Pizza
Kabak Dolması
Fırında Tavuk
Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması
Pırasa Yemeği
Hdabla | © 2025 |