Tas Kebabı

Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram dana kuşbaşı
  • 1 su bardağı su
  • 1 adet domates
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 5 orta uzunluk patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz biber

Patatesleri kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti düdüklüye alıp suyu ekleyelim ve haşlamaya bırakalım.
  2. Etimiz haşlanana kadar soğanları yemeklik doğrayıp kavuralım, üzerine biberleri ve domatesi doğrayıp ekleyelim tekrar kavuralım.
  3. Sebzeler kavrulduktan sonra üzerine salça ve baharatları ekleyelim ve iki cins daha kavurduktan sonra haşlanmış eti de en son ekleyelim kısık ateşte 15 dakika kadar pişirelim.
  4. Patatesleri soyup küp küp doğrayıp yağda kızartalım ve servis tabağına evvel etti sonra da patatesleri üzerine dökelim ve servis edelim deneyecek olanlara afiyet olsun 💫.

Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Salatası
Elmalı Tarçınlı Kek
Fırınsız Gevrek Kurabiye
Acı Biber Reçeli (Denemediğinize Pişman Olacaksınız)
Yoğurtlu Karışık Kızartma
İslim Kebabı
Hdabla | © 2025 |