Kuru Fasülye (Ek Gıda Dönemi)

Kuru Fasülye (Ek Besin Dönemi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek haşlanmış yahut geceden ıslatılmış kuru fasülye ( buzluğa atıp dondurulursa gaz yapmaz.)
  • 2 yemek kaşığı domates sosu(konserve) yahut rendelenmiş domates
  • 1.5 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı kuzu eti( isteğe bağlı)
  • 3 su bardağı su

Kuru Fasülye (Ek Besin Dönemi) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında etin rengi dönene kadar çevirin, akabinde unu ekleyin ,sonra domates sosunu ekleyin.
  2. Fasülyeyi ekledikten sonra 3 bardak su ekleyin. Afiyet olsun. 🌼.

Not: düdüklü tencerede 25 30 dakikada pişer.

Çatalla eziniz. ❤️

Kuru Fasülye (Ek Besin Dönemi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Ekmeği
Yaz Dolması
Kisiel (Kıssel)
Köfteli Patates Paçası
Meyveli Crumble
Limonlu Cheesecake
Hdabla | © 2025 |