Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet yumurta
  • 1 hamur kabartma tozu
  • 4 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tatlı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Zerdeçal

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı parçalayalım, haşlayalım.
  2. Haşlanan karnabaharları minik minik doğrayalım.
  3. Karıştırma kabına yumurta, hamur kabartma tozu, un, tuz, yağ ve baharatları alıp karıştıralım.
  4. Karıştırma kabına karnabaharları alalım. Kek üzere tepsimize yayalım. Ne çok kalın ne de çok ince olmaması gerekiyor.
  5. İçinin düzgünce pişmesi gerekmektedir.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dk pişirelim.
  7. Kek üzere düşünün kürdan denetimi yapabilirsiniz.
  8. Üzerine sarımsaklı yoğurtla çok hoş oluyor. Afiyet olsun.

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kapya Biber Çorbası ( 8 + Ay)
Kilo Aldıran Kalorili Bebek Maması +8 Aydan İtibaren
Dubai Çikolatası
Şifa Deposu Terbiyeli Tavuk Çorbası
Çörek Otlu Kıyır Kurabiye
Portakallı Kek
Hdabla | © 2025 |