Meyveli Spoonfull Tarifi

Meyveli Spoonfull Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Soğuduktan sonra;

  • 180 gram labne peyniri

Alt katı için:

  • Kakaolu kek

Böğürtlen sos için:

  • 1 su bardağı böğürtlen ve çilek
  • 1 tatlı kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • Yarım çay bardağı su

Meyveli Spoonfull Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi için tereyağı hariç tüm gereçleri tencereye alalım pişirdikten sonra üzerine tereyağı ek edip streçle kapatıp soğumaya bırakalım.
  2. Böğürtlen sosu için tüm materyalleri tavada kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
  3. Soğuyan muhallebimizin içerisine labne peynirimizi ek edip mikserle uygunca çırpalım.
  4. Sunum kasesinin tabanına ufalanan kakaolu kekimizi üzerine muhallebimizi tekrar kakaolu kek ve tekrar muhallebi koyarak katlarını tamamlamış olalım üzerine böğürtlen sos eği yapalım ve dolaba kaldıralım. Afiyet;).

Meyveli Spoonfull Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Artan Pilav Ve Kışlık Konserve İle Domates Çorbası
Patlıcan Oturtma (Lokum Gibi, Yağ Çekmeyen)
Lor Peynirli Pizza (Tasarruflu Pizza)
Tantuni
Osmanlı Mirası Enfes Süt Helvası
Portakallı Çikolatalı Kek
Hdabla | © 2025 |