Cennet Hurması Puding

Cennet Hurması Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet olgunlaşmış cennet hurması
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2-3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı bal

Cennet Hurması Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle cennet hurmalarını yıkayıp kabuklarını soyuyoruz ve direkt tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine kakao, bal ve nişastayı ek edip blenderdan güzelce çekiyoruz ve iki üç dk kaynatıp altını kapatıyoruz.
  3. Kaselere böldükten sonra dolaba alıyoruz.
  4. Bir iki saat dinlendikten sonra servise hazır. Deneyecek herkese afiyet şifa olsun.

Cennet Hurması Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Kesmesi
Baklavalık Yufkadan Kuplar
Fındıklı Çikolatalı Tart Kek
Çıtır Çıtır Bayram Baklavası
Izgara Tadında Tavuk Yanında Kremalı Makarna
Analı Kızlı
Hdabla | © 2024 |