Yulaflı Omlet

Yulaflı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı ince öğütülmüş yulaf
  • 2 adet yumurta
  • 2 ince dilim istenilen peynir
  • İstenilen baharatlar
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Yulaflı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtalar başka bir kapta tuz, baharatlar ve yulaf ile çırpılır.
  2. Bir tavaya zeytinyağı eklenir.
  3. Çırpılmış olan yumurta tavaya eklenir.
  4. Bir yüzü piştikten sonra öteki yüzü çevrilir ve içine peynir eklenip katlanır.

Yulaflı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bezelye Salatası
Lokma
Pratik Fırında Nohut
Tam Kıvamında Şekerpare
Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf
Kartopu Pasta
Hdabla | © 2025 |