Tavuk Kanat

Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kanat
  • 4 yemek kaşık yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 4 yemek kaşık zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşık ucu ile kimyon

Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri karıştırıp tavukları güzelce sosluyoruz ve 2 saat dinlendiriyoruz vaktiniz yoksa hemende yapabilirsiniz.
  2. Tavukları 180 derece de fansız ayarda 50 dk pişiriyoruz.

Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sebzeli Tavuk Baget (Videolu)
Tadı Damakta Tavuklu Sultan Kebabı
Vişneli Muhallebi
Köz Biber Çorbası
Mozaik Kek
Muzlu Fit Kurabiye
Hdabla | © 2025 |