Pastacı Kreması

Pastacı Kreması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2,5 su bardağı süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağından iki parmak eksik toz şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı un

Kaynadıktan sonra;

  • 1 yemek kaşığı beyaz çikolata
  • 1 pk vanilin

Piştikten sonra;

  • 2 yemek kaşığı kremşanti
  • Yarım çay bardağı krema

Pastacı Kreması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle 1. Kısımdaki gereçleri bir tencerede karıştırıyoruz ve ocağa alıp kaynatıyoruz.
  2. Kaynamaya başladıktan sonra ocağın altını kapatalım, vanilyayı ve çikolatayı ekleyip güzelce karıştıralım.
  3. Topaklanmaması için bir streç yardımıyla üzerini kapatıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  4. Soğuduktan sonra kremayı ve krem şantiyi ekliyoruz mikser yardımıyla pürüzsüz kıvam alana kadar çırpıyoruz.

Pastacı Kreması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Nohut Cipsi
Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu
Kol Böreği (Hazır Yufkadan)
Tatlı İsteğini Kesmek İçin Kahve
Fırında Baget Kanat
Tarhana Çorbası (Kıymalı Ve Çiğceli)
Hdabla | © 2025 |