Patatesli Börek

Patatesli Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet milföy
  • 3 adet patates
  • Kaşar peyniri rendesi
  • Kimyon
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • Susam

Patatesli Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak patateslerimizi haşlayalım.
  2. Haşlanan patatesleri ezip baharatla tatlandıralım.
  3. Milföylere sürelim ve üzerine kaşar ekleyelim.
  4. Rulo formunu verip tepsiye dizelim.
  5. Üzerine yumurta sarısı ve susam ekleyelim.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dk pişirelim. Deneyeceklere afiyet olsun 💜.

Patatesli Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çöp Şişte Köfte Patates
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Kurabiye
Meyveli Yoğurt (Ara Öğün)
Fırında Sebzeli Tavuk Kanat
Gece Maması
Pancar Salatası
Ballı Avakado
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.