Kolay Tiramisu
Kolay Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kakaolu hazır pastaban
Islatmak için;
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 küçük paket nescafe gold
Krema için;
- 1 litre süt
- 2 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 1 pk vanilya
Krema pistikten sonra;
- 200 mg labne peyniri
Üzerine;
- Kakao
Kolay Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle ıslatma için sütün içine nescafe döküp ocakta ılık yapıyoruz.
- Pastaban ikiye ayrılmış oluyor her iki parçayada ılık sütü kaşık yardımı ile ıslatıyoruz.
- Dinlenirken tencerede süt, yumurta,un, şeker,vanilyayı muhallebi üzere pişiriyoruz.
- Pişince labne katıp eriyene kadar blender yapıyoruz.
- İlk sıcak geçtikten sonra alt pastaban üzerine muhallebiden sürüp yayıp ikinci parçayı üzerine kapatıyoruz ve birebir hal üstünü yanını muhallebi ile kaplıyouz.
- En üste toz kakaoyu süzgeç yardımı ile serpiyoruz.
- Buzdolabında 3- 4 saat dinlendikten sonra dilimleyerek servis yapabiliriz afiyet olsun.
Kolay Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











