Kolay Tiramisu

Kolay Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kakaolu hazır pastaban

Islatmak için;

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 küçük paket nescafe gold

Krema için;

  • 1 litre süt
  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 pk vanilya

Krema pistikten sonra;

  • 200 mg labne peyniri

Üzerine;

  • Kakao

Kolay Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ıslatma için sütün içine nescafe döküp ocakta ılık yapıyoruz.
  2. Pastaban ikiye ayrılmış oluyor her iki parçayada ılık sütü kaşık yardımı ile ıslatıyoruz.
  3. Dinlenirken tencerede süt, yumurta,un, şeker,vanilyayı muhallebi üzere pişiriyoruz.
  4. Pişince labne katıp eriyene kadar blender yapıyoruz.
  5. İlk sıcak geçtikten sonra alt pastaban üzerine muhallebiden sürüp yayıp ikinci parçayı üzerine kapatıyoruz ve birebir hal üstünü yanını muhallebi ile kaplıyouz.
  6. En üste toz kakaoyu süzgeç yardımı ile serpiyoruz.
  7. Buzdolabında 3- 4 saat dinlendikten sonra dilimleyerek servis yapabiliriz afiyet olsun.

Kolay Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekşili Köftesi (Palu)
Köfte
Kaytaz Böreği
Pirpirim (Semizotu) Aşı (Gaziantep)
Borcam Pastası (Pamuk Gibi Bayatlamayan Kekiyle)
Baguette Çıtır Çıtır
Hdabla | © 2025 |