Tavuk Çorbası

Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Tavuk (adet isteğe bağlı)
  • 1 su bardağı arpa şehriye yahut tel şehriye
  • 2adet havuç
  • 2 adet soğan
  • 1-2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı üç bir yemek kaşığı tereyağ
  • Maydanoz
  • Nane
  • Karabiber
  • Toz biber

Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklar güzelce haşlanır.
  2. Ardından tereyağ, soğan, sarımsak, rendelenmiş havuç pembeleşinceye kadar kavrulur, akabinde un eklenir kavrulur ve akabinde üzerine haşlanmış olan tavuk suyu eklenir arpa şehriye eklenir.
  3. En son olarakta didiklenmiş tavuk eti eklenir kısık ateşte haşlanmaya bırakılır şehriyeler pişince altını kapatın.
  4. Servis tabağına alınca üzerine bir tutam maydanoz eklenir (isteğe bağlı).

Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islatmadan Kuru Fasulye: Hızlı Ve Pratik Tarif (Videolu)
Kahvaltılık Sarımsaklı Domates (Bağımlılık Yapıyor)
Soğanlı Yumurta (Soğanlama)
Bayatlamayan Poğaça
Üzümlü Cevizli Kek
Elma Brulee
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet