Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket sıvı krema

İçine;

  • 1,5 paket burçak bisküvi
  • 5 adet muz
  • 5 adet çilek

Üzerine;

  • Tarçın

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye süt,şeker,un,nişasta ve yumurta sarısı ekleyip çırpalım.
  2. Ocağa alıp kıvam yoğunlaşıncaya kadar çırpalım ve göz göz olana kadar pişirelim.
  3. Ocaktan aldığımız muhallebinin içine vanilya ekleyip soğumaya bırakalım. ( ortada karıştıralım).
  4. Soğuyunca içine sıvı kremayı ekleyip mikser ile çırpalım.
  5. Bisküvileri rondodan geçirelim.
  6. Muzlarımızı çileklerimizi doğrayalım.
  7. Kupların tabanına 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim, muz koyalım bir dilim üstüne muhallebi ekleyelim ve kenarlarına da muz koyalım bisküvi koyup çileklerimizi 4 de bölüp onları koyuyoruz daha sonra tekrar muhallebimizi ekliyoruz.
  8. Tarçınımızı serpiyoruz üzerine ve 2 dilim muz ve bir dilim çilek koyuyoruz.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Turşu Tam Ölçülü
Su Böreği Erzurum Usulü
Etli Patlıcan Yemeği
Sebzeli İlik Suyu
Tavada Kolay Lazanya (Ocakta)
Fırından Patlıcan Kebabı Tarifi En Kolay Ve Lezzetli Yöntem (Videolu)
Hdabla | © 2025 |