Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 paket sıvı krema
İçine;
- 1,5 paket burçak bisküvi
- 5 adet muz
- 5 adet çilek
Üzerine;
- Tarçın
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye süt,şeker,un,nişasta ve yumurta sarısı ekleyip çırpalım.
- Ocağa alıp kıvam yoğunlaşıncaya kadar çırpalım ve göz göz olana kadar pişirelim.
- Ocaktan aldığımız muhallebinin içine vanilya ekleyip soğumaya bırakalım. ( ortada karıştıralım).
- Soğuyunca içine sıvı kremayı ekleyip mikser ile çırpalım.
- Bisküvileri rondodan geçirelim.
- Muzlarımızı çileklerimizi doğrayalım.
- Kupların tabanına 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim, muz koyalım bir dilim üstüne muhallebi ekleyelim ve kenarlarına da muz koyalım bisküvi koyup çileklerimizi 4 de bölüp onları koyuyoruz daha sonra tekrar muhallebimizi ekliyoruz.
- Tarçınımızı serpiyoruz üzerine ve 2 dilim muz ve bir dilim çilek koyuyoruz.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


