Fındıklı Güllaç

Fındıklı Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç (10 adet)
  • 2 litre süt
  • 3 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı gül suyu
  • 2 su bardağı çekilmiş fındık

Fındıklı Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 litre süt ve 3 su bardağı şekeri kaynara yakın ısıtıyoruz.
  2. 5. Kata kadar her katı sütle ıslatıyoruz.
  3. 5. Katın ortasına çekilmiş fındığı koyuyoruz.
  4. B, 5 kat daha ıslatarak çıkıyoruz.
  5. Buz dolabında dinlendiriyoruz.
  6. Sonra üzerini meskendeki gereçlerle süslüyoruz.

Fındıklı Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk Çorbası
Gün Menülerinin Vazgeçilmez Kısır Tarifi
Fırında Çıtır Kabak
Ev Yapımı Tavuk Nugget Tarifi
Sebze Çorbası (Vitamin Deposu)
Tahinli Pekmezli Kek
Hdabla | © 2025 |