Havuçlu Kek

Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 2 adet büyük havuç
- 1 çay bardağı kırılmış ceviz
- 1 adet kabartma tozu vanilya
- 1 çay kaşığı tarçın
- Yeterince un
Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtayı ve şekeri beyaz olana kadar çırpıyoruz.
- Sıvıyağ ve sütü ekleyip yavaşça karıştırıyoruz.
- Daha sonra unu ekleyip üstüne havuç tarçın kabartma tozu vanilya ceviz ekliyoruz(ben eklemedim).
- 180 derecede 15 20 dk ortası pişiriyoruz.
Yapacak olan herkese afiyet olsun.
Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




