Havuçlu Kek

Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 2 adet büyük havuç
  • 1 çay bardağı kırılmış ceviz
  • 1 adet kabartma tozu vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Yeterince un

Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı ve şekeri beyaz olana kadar çırpıyoruz.
  2. Sıvıyağ ve sütü ekleyip yavaşça karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra unu ekleyip üstüne havuç tarçın kabartma tozu vanilya ceviz ekliyoruz(ben eklemedim).
  4. 180 derecede 15 20 dk ortası pişiriyoruz.

Yapacak olan herkese afiyet olsun.

Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Lepe Yemeği
Fırında Sebzeli Misket Köfte
Anne Kurabiyesi
Mor Lahana Turşusu
Yeşil Mercimekli Humus (Trombosit Deposu)
Kuru Üzümlü Sultani Kurabiye
Hdabla | © 2025 |