Fasulye Kavurması

Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük uzunluk kuru soğan
  • 1 çorba kasesi kurumuş taze fasulye
  • 1 tatlı kaşığı dolu dolu domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 2 yumurta
  • Pul biber
  • Karabiber

Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle fasulyemizi haşlayıp süzelim.
  2. Tereyağı ve sıvı yağ tencereye alıp tereyağı eridikten sonra yemeklik doğradığımız soğanları ve sarımsakları ekleyip kavuralım.
  3. Soğanlar yumuşadıktan sonra salça ve baharatları ekleyip birazda salçayı kavuralım tuz ekleyelim.
  4. Önceden haşladığımız fasulyeleri ekleyip salçayla harmanlayalım 2 adet yumurtayı kırıp karıştıralım yumurta pişene kadar karıştıralım.

Veeeee afiyet olsun 💐 💐.

Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gelin Pastası
Çikolatalı Cupkek (Dondurucu İçin)
Çikolatalı Cevizli Baklava
Enginar Salatası
Dereotlu Poğaça Tarifi
Nohutlu Et Yemeği Tarifi
Hdabla | © 2025 |