Tane Tane Gelin Pilavı

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı basmati pirinç
  • 2,5 su bardağı ılık su
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 damla limon suyu
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce pirinçleri duru suyla düzgünce yıkanıp süzünüz.
  2. Pilav tenceremize tereyağı ve sıvı yağı ekleyiniz.
  3. Gelin pilavı tane tane olsun diye içine iki damla limon suyu damlatınız .
  4. Baharatımız tuzumuzu ekleyip orta ateşte ağzını kapatıp pişmeye bırakılır.
  5. Tane tane inci üzere beyaz pirinç pilavı tanımını bu türlü yapınız.

Tane Tane Gelin Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Karemelli Muhallebili Tatlı
Dışı Çıtır Simit
Hamsi Sarma
3 Malzemeli Kurabiye
Puf Puf Yumuş Poğaça
Biberli Kuru Fasülye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet