Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat

Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kanat
  • 4 yemek kaşığı süt
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı yağ
  • Bir tatlı kaşığı biber salçası
  • 3 adet patates

Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları bir kaseye alıp sos için olan bütün materyalleri ekleyip karıştıralım.
  2. Patatesleri de soslayıp tavuk kanatlarla birlikte tepsiye dizelim.
  3. 180 derecelik fırına verip pişirelim.
  4. Pilav ve salata eşliğinde servis edelim.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun🥰 instagram sayfamı takip etmeyi unutmayın sahanesunumlar72.

Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklü Tencerede Tavuk Baget
İç Pilavlı Tavuk
Moğol Usulü Et Mongolian Beef
Kahve Dünyası Fıstık Kremalı Hurma Topları
Sebzeli Lahmacun Böreği
Doyurucu Bebek Maması
Hdabla | © 2025 |