Tahinli Kaymaklı Hurma

Tahinli Kaymaklı Hurma Tanımı İçin Malzemeler

  • ️1 yemek kaşığı kaymak
  • ️7-8 adet hurma
  • ️1 yemek kaşığı tahin
  • ️Susam

Tahinli Kaymaklı Hurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaların çekirdeklerini çıkaralkm ve hurmaları ikiye keselim.
  2. Tavada kaymağı eritelim. Hurmaları üzerine ekleyip 1 dk kavuralım.
  3. Ocaktan servis tabağına alalım.
  4. Üzerine tahin gezdirip susam serpelim. Afiyet olsun.

Tahinli Kaymaklı Hurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kızartma
Kaşarlı Köfte
Tantuni (Dürümsüz)
Fırında Soslu Et Tarifim
Muhammara
Hamburger Ekmeği
Hdabla | © 2025 |