Fırında Tavuk But

Fırında Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler

  • 2️ adet tavuk kalça but
  • ️1 adet kapya biber
  • ️1 adet yeşil biber
  • 2️ adet domates
  • ️Patates

Tavuk sos;

  • ️1 tatlı kaşığı domates salçası
  • ️6-7 yemek kaşığı sıvı yağ
  • ️2 diş sarımsak
  • ️Pul biber
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tuz
  • ️Kıvam açmak için su

Fırında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağlı kağıdı sunum yapmak için yelpaze biçiminde katlayalım. İki ucunu iple sıkıca bağlayıp, orta kısmı kenarlara hakikat genişletelim.
  2. Tavuk sos için gerekli tüm materyalleri hazırladıktan sonra tavukları artlı önlü soslayalım.
  3. Sebzeleri ekledikten sonra yaptığımız keselere kalan sosu dökelim.
  4. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Fırında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytin Ezmeli Kruvasan Poğaça
Kırmızı Köz Çorba (Köz Sebzelerinin Ve Hellim Peynirin Uyumuna Bayılacaksınız)
Mayasız Kabartma Tozsuz Lavaş Tarifi
Kendi Sosunla Pişen Kek
Terbiyeli ,Yeşil Mercimekli Buğday Çorbası
Kahvaltılık Acuka Sos
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet