Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta akı
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı çörek otu
  • 1 yemek kaşığı susam
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 su bardağı un

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri karıştıralım.
  2. Unu denetimli biçimde koyalım.
  3. Hamurumuza form verip üstüne yumurta sarısı sürün.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.Afiyet olsun 👏🏻.

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurt Mayalama
Ekşi Ve Tatlı Tart (Frambuaz,Çilek,Limon)
Meyve Püresi (+6ay)
Kabak Salatası
Pancarlı Kuskus Salatası
Salatalık Sushi
Hdabla | © 2024 |