Garnitürlü Pirinç Pilavı

Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Yarım kavanoz garnitür
  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 kaşık tel şehriye
  • 1 kaşık arpa şehriye

Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel sıvı yağ ile şehriyeleri kavurun.
  2. Renk alınca pirinçi ve tuzu ekleyip kavurun .
  3. Üzerine gelecek kadar su ekleyin ve pişmeye yakın yarım kavanoz garnitürü ekleyin.
  4. Suyu tamamen çekince ocağı kapatın ve dinlendirin.

Afiyet olsun.

Garnitürlü Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekerpare
Evde Doğal Kakaolu Enerji İçeceği
Pratik Mantı
Kıbrıs Tatlısı
Ramazanda Sahur İçin Buzlukta Tahinli Cevizli Çörek (Videolu)
Tırtıl Kurabiye (Hazır Tadında)
Hdabla | © 2024 |