Airfryer’Da Kek Tarifi

Airfryer’Da Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilya
  • Damla çikolata (isteğe bağlı)
  • Biraz ceviz

Airfryer’Da Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.
  2. Süt ve yağı ekliyoruz. Spatula yardımıyla biraz karıştırıyoruz.
  3. Ardından katı gereçlerimizi, vanilya ve kabartma tozunu ekliyoruz. Homojen olana kadar karıştırıyoruz.
  4. Pişirme kabımıza kek hamurumuzu alıyoruz.
  5. 170 derece 35 dk ayarlayıp mühlet dolduğunda bıçak ya da kürdanla test yapıyoruz.
  6. Her aygıtta ve kullanılan kalıpta farklılık gösterebilir pişirme müddeti. Siz denetimli yapın.Afiyet olsun :).

Airfryer’Da Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Közbiberli Domates Sos
Havuçlu Kremalı Kek
Çilek Reçeli
Patatesli Ekmek (VİDEOLU )
İstiridye Mantarı İle Yalancı İşkembe Çorbası
Öllüğün Körü
Hdabla | © 2025 |